Welkom bij de bouwplaats van
Gebouw-A in het Bajeskwartier
in Amsterdam

Hier vindt u alle actuele info over dit project. Wilt u informatie over het hele gebied,
bezoek dan de algemene website: www.bajeskwartier.com

PlanningNieuws

BAJESKWARTIER GEBOUW A

BOUWFASEN

Bouw vindt plaats in twee delen

Oktober 2021 – Juni 2023

Het zogenoemde Gebouw-A bestaat uit twee delen en wordt ook aldus gebouwd. Voor het gehele gebouw wordt dat werk gedaan wat kan, maar daarna wordt eerst Hotel Jansen gebouwd en opgeleverd. Daarna of deels tegelijk worden de appartementen van de Alliantie gebouwd.

Wanden en vloeren t/m niveau 2

Januari 2022 – Juni 2022

In deze periode wordt de betoncasco gemaakt voor de vloeren en wanden tot en met niveau 2. Voor Hotel Jansen wordt daarna de tunnelbekisting gemaakt.

Direct daarna appartementen de Alliantie

Juni 2022 – Juni 2023

Deels tijdens, deels nadat Hotel Jansen wordt gebouwd, worden de appartementen voor de Alliantie gebouwd. Allereerst wordt de tunnelbekisting voor het betoncasco gemaakt. Dan worden de gevelelementen gemonteerd (week 25 – 40), wordt de dakbedekking aangebracht. De afbouw vindt plaats t/m februari 2023 en vervolgens wordt ook dit deel opgeleverd.

OVERLAST MINIMALISEREN BEGINT 
MET GOEDE INFORMATIE

NIEUWS & UPDATES

SAMEN ZIJN WE HEDDES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u onze digitale nieuwsbrief, met daarin de meeste actuele informatie ontvangen? Meld u zich dan aan via het inschrijfformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Wij doen zoveel mogelijk om overlast te voorkomen. Mocht u toch hinder ondervinden dan kunt u dit melden via www.verbeterdebouw.nl of via het contactformulier op deze website. U kunt hier ook een vraag of een compliment kwijt.

Stuur ons een bericht